Internet en telefonie

Nieuw item

Edpnet - Internet

Snel en onbeperkt internet tot 100 Mbps.  Bij edpnet surf je echt onbeperkt.  Geen addertjes onder het gras.  Geen maximum aantal GB's in onze voorwaarden.  Edpnet schroeft jouw snelheid niet terug.

Met edpnet telefonie erbij, geniet je van zeer lage beltarieven. Je krijgt gratis slimme diensten (nummerweergave, oproepdoorschakeling, voicemail to e-mail, fax to e-mail, ...) en je behoudt gratis jouw nummer.

Offerte op maat

Nieuw item

Ubiquiti - Unifi

De UniFi reeks van Ubiquiti bestaat niet meer alleen uit de populaire acces points, tegenwoordig worden er ook producten voor routing/switching, camerabeveiliging en VoIP telefonie met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die we gewend zijn van Ubiquiti.

Offerte op maat

Nieuw item

Fonzer - Cloud VOIP

UW ZAKELIJKE TELEFONIE

maar dan modern en volledig op maat

Via het internet bellen en alles op maat gemaakt naar uw behoeften, dat is Fonzer. Geen ingewikkelde centrales meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar u kunt met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. De centrale is nog dagelijks in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Nu krijgt u al de functionaliteiten die u nodig heeft op een betrouwbaar platform en wij gebruiken uw feedback voor de verdere ontwikkeling van onze centrale.

Offerte op maat

Anker

[]